Austria’s “red wine stars”

   Der Feinschmecker Oktober 2017Der Feinschmecker Oktober 2017_001 Der Feinschmecker Oktober 2017_002

 

 

 

 

 

 

 

“You can do it differently” DER FEINSCHMECKER dubbed his story and visited “Austria’s Rotweinstars”. I am honored to be introduced as well as Gernot Heinrich, Roland Velich and Pepi Umathum.

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No sex for butterflies

  Wenn im Frühling die Temperaturen steigen, machen sich alle Schmetterlinge auf, um einen Partner zwecks Arterhaltung zu treffen. Pheromone sind Duftstoffe, die auch der Mensch in bestimmten Situationen verbreitet und die dabei helfen, einen Partner zu finden. Paarungsbereite Traubenwicklerweibchen (Das sind süße kleine Schmetterlinge,  die in mehreren Generationen unglaubliche Schäden anrichten: Der „Heuwurm“,  der … Read more

Silvia Heinrich’s Culinary Wine Tour # 1

In Burgenland, November is all about St. Martin – and the traditional goose meal. A crispy roasted martini goose with red cabbage and dumplings and a good glass of red wine is a real treat. In times of the pandemic, eating goose in the restaurant is impossible. But there are alternatives: after pre-ordering, we picked … Read more

Our answer to: “Don’t touch your eyes, nose and mouth!” (Protective measures against the corona virus)  

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